سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اشکذر به همراه کارشناسان مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای از بخشهای مختلف کشتارگاه صنعتی دام اشکذر بازدید کرد. در این بازدید، وضعیت بهداشت محیط، نحوه ذبح، حمل و نگهداری گوشت، انجام معاینات شغلی کارگران مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای رفع نواقص احتمالی ارائه شد.هدف از این بازدید، حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقاء سطح استانداردهای بهداشتی در زنجیره تأمین فرآورده‌های دامی عنوان شد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *